Tag: metroidvania

Loja klasike Flashback është falas
Sa i mirë është Flashback? Aq i mirë saqë disa vjet më parë ne pyetëm literalisht se si mund të kishte qenë kaq i mire që në 1992, viti kur u publikua fillimisht epika fantastiko-shkencore nga zhvilluesi francez Delphine. Dhe…
Ender Lilies: Quietus of the Knights Review
Ender Lilies: Quietus of the Knights është loja më e fundit e zhanrit Metroidvania dhe Souls-like e cila vjen nga Binary Haze Interactive. Me një miksim të bukur të zhanrit metroidvania dhe souls, Ender Lilies sjell një aventurë të re…