Tag: mega man 11

Mega Man 11 Review
Gjërat nuk kanë qenë fort të lehta për fansat e Mega Man në kto vitet e fundt mes anullimeve të Mega Man Universe dhe Mega Man Legends 3. Shtojmë këtu edhe lançimin e Migty No.9 dhe çdokush mund të mendonte…