Patch 19.0 i Hearthstone është tani live
Expansion i Hearthstone, Madness at the Darkmoon Faire është afë dhe duket sikur Blizzard po përgatitet për lançim. Hearthstone Patch 19.0 doli live së fundmi. Megjithëse ky patch është i mbushur plot me përmbajtje, aspekti i tij më emocionues është…
Expansion i rradhës i Hearthstone është ‘Madness at the Darkmoon Faire’
Loja strategjike me letra e Blizzard, Hearthstone, është gati të bëhet pak më tronditëse në 17 Nëntor kur mbërrin expansion i saj i fundit, Madness at the Darkmoon Faire. Duke filluar me expansions, Darkmoon Faire i çon lojtarët në karnavalet…