Tag: lojë olimpike

Riot konfirmon se League of Legends mund të bëhet një lojë olimpike
League of Lengends është një lojërat më të luajtura gjatë viteve të fundit dhe World Finals të cilat u zhvilluan së fundmi patën një sukses goxha të madh. Dhe së fundmi Riot ka njoftuar se ka nisur bisedimet që League…