Tag: league of legends skin

Cilat skins që do të vijnë me eventin League of Legends: Star Guardian
League of Legends do të vizitojë përsëri universin e Star Guardian duke sjellë një event të madh dhe gjithashtu shumë skins brenda në lojë dhe më shumë. Por cilat janë skins që do të vijnë në lojë? Më poshtë do…
League of Legends | Skins që kanë ardhur në Patch 12.4
Season 12 i League of Legends nisi me goxha probleme si champion i pa balancuar Zeri dhe Chemtech Drake i cili u hoq nga loja. Dhe tashmë një update i ri ka ardhur me Patch 12.4. Por përveç update, në…