Tag: kingston

RAM DDR5 do të vijë së shpejti por a është e nevojshme ta blini?
Së fundmi Kingston Technology ka njoftuar se module RAM DDR5 iu janë dërguar prodhuesve të motherboard për kualifikim duke treguar se RAM DDR5 do të vijë së shpejti. Por a është e nevojshme që të blini RAM DDR5 dhe t’i…
Zbulohet SSD më e shpejtë gjatë CES 2021
Siç e kemi përmendur edhe më përpara, Consumer Electronics Show e njohur ndryshe si CES ka sjellë kësaj radhe SDD më të shpejtë që kemi parë kohët e fundit. Duke përdorur avantazhin që PCIe 4.0 I jep, SSD e reja…
Kufje HyperX Cloud II për Gaming
Kufjet më të mira për gaming vijnë me një çmim shumë të arsyeshëm Siç mund ta dini tashmë, HyperX është një brand vartës i Kingston. Produktet e tyre ofrojnë të njëjtin seriozitet dhe siguri si kompania e tyre mëmë por…