Tag: java 14

Çfarë ndodhi gjatë javës së 14-të të Gjirafa50 Masters League?
Jemi vetëm një javë larg nga fundi I Gjirafa50 Masters League dhe mesa duket përballjet e kësaj jave kanë bërë që rezultati përfundimtar i këtij tournament të bëhet i ditur. Një ndër ndeshjet kryesore të kësaj jave ishte ajo midis…