Tag: ios 15.4

Apple shton 123 emoji të rinj në iOS 15.4 update
Një update i ri për pajisjet iPhone ka ardhur i quajtur update iOS 15.4 i cili sjell goxha veçori dhe gjëra të reja. Dhe  ndër këto veçori janë edhe 123 emoji të reja të shtuar në iPhone. Update 15.4 në…