Tag: immmortals fenyx rising

Blood of Zeus e Netflix vendoset në botën e Immortals Fenyx Rising
Duke filluar nga së fundmi, lojtarët mund të provojnë një crossover me kohë të kufizuar midis "Blood of Zeus" dhe Immortals Fenyx Rising. Lojtarët do të jenë në gjendje të vendosen në një quest me tematikë Blood of Zeus dhe…
Immortals Fenyx Rising sjell një character pack nga Adventure Time
Ubisoft prezantoi një paketë tronditëse të karaktereve të frymëzuar nga Adventure Time e Cartoon Network në dispozicion për lojtarët për ta provuar në Immortals Fenyx Rising. Immortals Fenyx Rising është në dispozicion në Stadia, PlayStation 4, pajisjet e familjes Xbox…