fbpx

Tag: illegal restart

Pse lojtarët e Fortnite po marrin paralajmërim për ban?
Së fundmi shumë lojtarë të cilët luajnë Fortnite kanë marrë një paralajmërim kur kanë hyrë në lojë për ban. Kjo bën që të lind pyetja se pse lojtarët po e marrin ketë njoftim dhe a duhet që të shqetësohen mbi…