Tag: ifixit

Hidhini një sy se nga çfarë përbëhet PS5 në këtë video
iFixit ka lëshuar "zbërthimin" e tyre të PlayStation 5 dhe controller-in e DualSense dhe shkon në detaje edhe më shumë sesa ai që bëri Sony në fillim të këtij viti. Kompania e riparimit të pajisjeve zbuloi se konsola ka shumë…