Dikush ka shpikur një matës lumturie fiks si në një videolojë
Analizon përdorimin e fjalëve në Twitter, vendi më i lumtur në tokë Lojërat mbushen me matësa. Mund të keni matës për health-in, qëndrueshmërinë, magjinë, urinë, etjen, XP, madje edhe shëndetin e mendjes. Dhe në disa lojëra, matësit mund të tregojnë se…