Produksioni fillon për Halo: TV Show dhe një concept art i ri lëshohet
Ka plot material Halo për ju në 2020-ën. Halo është duke u përgatitur për një vit të madh në vitin 2020, me Halo Master Chief Collection që lançohet për PC dhe lëshimin e planifikuar të Halo Infinite së bashku me…