Tag: gjirafa50

Çfarë ndodhi gjatë javës së 14-të të Gjirafa50 Masters League?
Jemi vetëm një javë larg nga fundi I Gjirafa50 Masters League dhe mesa duket përballjet e kësaj jave kanë bërë që rezultati përfundimtar i këtij tournament të bëhet i ditur. Një ndër ndeshjet kryesore të kësaj jave ishte ajo midis…
Çfarë ndodhi gjatë javës së 13-të të Gjirafa50 Masters League?
Java e 13-të e Gjirafa50 Masters League u mbyll së fundmi me disa përballje të cilat sollën disa ndryshime në tabelën e renditjes. Por çfarë impakti patën këto ndryshime në Gjirafa50 Masters League. Ekipi i gEmpire dhe ai i TOPHANE…
Çfarë ndodhi gjatë javës së 12-të të Gjirafa50 Masters League?
Gjirafa50 Masters League mbylli së fundmi javën e 12-të duke na bërë që të kuptojmë se fundi i kësaj lige është vetëm tre javë larg. Por çfarë ndodhi gjatë kësaj jave dhe cili prej ekipeve pjesëmarrës kanë marrë tashmë avantazhin?…
Çfarë ndodhi gjatë javës së 11-të të Gjirafa50 Masters League?
Javës së 11-të së Gjirafa50 Masters League i erdhi fundi duke u afruar gjithmonë edhe më shumë drejt fundit të këtij turneu. Kjo është gjithçka çfarë ka ndodhur gjatë kësaj jave në tournamentin e Gjirafa50 Masters League. Ekipi i MANGOGC-…
Çfarë ndodhi gjatë javës së dhjetë të Gjirafa50 Masters League?
Java e dhjetë e Gjirafa50 Masters League u mbyll së fundmi me një përmbysje tepër të madhe rezultatesh të cilat kanë sjellë shumë ndryshime në javën e dhjetë të Gjirafa50 Masters League. Përballja më emocionuese e kësaj jave ishte ajo…
Çfarë ndodhi gjatë javës së nëntë të Gjirafa50 Masters League?
Java e nëntë e Gjirafa50 Masters League u mbyll gjatë kësaj fundjave duke sjellë disa përballje goxha interesante. Dhe sigurisht, edhe kësaj jave rivaliteti midis skuadrave kryesore vazhdon akoma. Ekipi i Masters Club i cili humbi gjatë javës së kaluar…
Çfarë ndodhi gjatë javës së tetë të Gjirafa50 Masters League?
Edhe një javë tjetër e Gjirafa50 Masters League sapo u mbyll duke na ofruar një numër të madh përballjesh. Mund të themi që java e tetë ka sjellë disa përballje plot emocione dhe gjithashtu një rivalitet tepër të madh midis…
Çfarë ndodhi gjatë javës së shtatë të Gjirafa50 Masters League?
Gjirafa50 Masters sapo mbylli javën e saj të shtatë e cila pati goxha përballje interesante. Gjatë kësaj jave u realizuan shumë përballje të fuqishme ku gjithashtu pati sfida të cilat sollën humbjen e skuadrave të cilat dukeshin si të pamposhtura…
Çfarë duhet të prisni nga java e gjashtë e Gjirafa50 Masters League?
Java e gjashtë e Gjirafa50 Masters League do të fillojë së shpejti dhe shumë përballje të fuqishme na presim. Po ashtu edhe ketë javë do të kemi 8 përballje të fuqishme të cilat do të zhvillohen gjatë ditës së shtunë…
Çfarë ndodhi gjatë javës së pestë së Gjirafa50 Masters League?
Një javë tjetër kaloi e cila gjithashtu i solli fundin javës së pestë së Gjirafa50 Masters League e cila është liga më e madhe e CS:GO momentalisht në Shqipëri, Kosovë dhe Maqedoni. Kjo javë solli shumë përballje plot emocione dhe…