Tag: gjirafa50 masters league

BLINK shpallet fituesi i Gjirafa50 Masters League
BLINK është një ndër ekipet më të famshme shqiptare e cila ka fituar famë nëpërmjet pjesëmarrjes në tournamente të ndryshme në FaceIT, Telekom Legends dhe ESEA. Së fundmi ekipi i BLINK ka arritur që të shpallet fitues i tournamentit Gjirafa50…
Çfarë ndodhi gjatë Gjirafa50 Masters League Finals?
Sezoni i parë i Gjirafa50 Masters League u mbyll me një finale tepër të bukur midis katër ekipeve më të mira të Gjirafa50 Masters League. Por çfarë ndodhi gjatë kësaj finale të madhe dhe cili ishte ekipi fitues? Katër ekipet…
Përfundon java e 15-të e Gjirafa50 Masters League
Java e 15-të e Gjirafa50 Masters League sapo mbaroi dhe bashkë me të edhe sezoni i parë i kësaj lige duke sjellë shumë përballje plot rivalitet dhe emocion të cilat nuk kanë mbaruar akoma pasi disa ndeshje të tjera do…
Çfarë ndodhi gjatë javës së 14-të të Gjirafa50 Masters League?
Jemi vetëm një javë larg nga fundi I Gjirafa50 Masters League dhe mesa duket përballjet e kësaj jave kanë bërë që rezultati përfundimtar i këtij tournament të bëhet i ditur. Një ndër ndeshjet kryesore të kësaj jave ishte ajo midis…
Çfarë ndodhi gjatë javës së 13-të të Gjirafa50 Masters League?
Java e 13-të e Gjirafa50 Masters League u mbyll së fundmi me disa përballje të cilat sollën disa ndryshime në tabelën e renditjes. Por çfarë impakti patën këto ndryshime në Gjirafa50 Masters League. Ekipi i gEmpire dhe ai i TOPHANE…
Çfarë ndodhi gjatë javës së 12-të të Gjirafa50 Masters League?
Gjirafa50 Masters League mbylli së fundmi javën e 12-të duke na bërë që të kuptojmë se fundi i kësaj lige është vetëm tre javë larg. Por çfarë ndodhi gjatë kësaj jave dhe cili prej ekipeve pjesëmarrës kanë marrë tashmë avantazhin?…
Çfarë ndodhi gjatë javës së 11-të të Gjirafa50 Masters League?
Javës së 11-të së Gjirafa50 Masters League i erdhi fundi duke u afruar gjithmonë edhe më shumë drejt fundit të këtij turneu. Kjo është gjithçka çfarë ka ndodhur gjatë kësaj jave në tournamentin e Gjirafa50 Masters League. Ekipi i MANGOGC-…
Çfarë ndodhi gjatë javës së dhjetë të Gjirafa50 Masters League?
Java e dhjetë e Gjirafa50 Masters League u mbyll së fundmi me një përmbysje tepër të madhe rezultatesh të cilat kanë sjellë shumë ndryshime në javën e dhjetë të Gjirafa50 Masters League. Përballja më emocionuese e kësaj jave ishte ajo…
Çfarë ndodhi gjatë javës së nëntë të Gjirafa50 Masters League?
Java e nëntë e Gjirafa50 Masters League u mbyll gjatë kësaj fundjave duke sjellë disa përballje goxha interesante. Dhe sigurisht, edhe kësaj jave rivaliteti midis skuadrave kryesore vazhdon akoma. Ekipi i Masters Club i cili humbi gjatë javës së kaluar…
Çfarë ndodhi gjatë javës së tetë të Gjirafa50 Masters League?
Edhe një javë tjetër e Gjirafa50 Masters League sapo u mbyll duke na ofruar një numër të madh përballjesh. Mund të themi që java e tetë ka sjellë disa përballje plot emocione dhe gjithashtu një rivalitet tepër të madh midis…