Animal Crossing mund Genshin Impact & Fortnite si loja më e postuar në Twitter në 2020
Twitter ka lëshuar një numër të statistikave të lidhura me lojërat dhe rezulton se Animal Crossing: New Horizons ishte loja më e postuar për Twitter në vitin 2020. Duke postuar në blogun e tyre zyrtar, gjigandi i mediave sociale detajoi…
Si të merrni një pet falas në Genshin Impact?
Eventi më i fundit i Genshin Impact ka ardhur dhe ai quhet Lost Riches. Ky event do të sjellë një mal me gjëra të reja për lojtarët në mënyrë që ata t’i mbaj të zënë. Një prej veçorive të reja…
Lojërat mobile më të mira të vitit 2020
2020 ishte një vit i suksesshëm për tregun e lojërave mobile Viti 2020 ka qene një vit tepër i vështirë për të gjithë por gjithashtu edhe tepër interesant për mënyrën sesi shumë gjëra ndryshuan gjatë këtij viti. Një prej këtyre…
Çfarë ndikimi pati 2020 në botën e gaming?
Fundi i vitit 2020 pothuajse ka ardhur dhe është koha për t’i dhënë lamtumirën. Por lind pyetja: Çfarë ndodhi gjatë këtij viti? Çfarë ndikim kishte ky vit në industrinë e gaming dhe çfarë pasojash la në ketë fushë? Microsoft blen…
Genshin Impact do të sjellë update e ri në fund të këtij muaji
Pjesa Dragonspine e hartës do të jetë e aksesueshme për lojtarët bashkë me shumë gjëra të tjera Sezoni festiv është afër dhe shumë kompani zhvilluese e kanë shtuar ketë element nëpër lojërat e tyre. Dhe MiHoYo nuk bën ndryshim me…
Genshin Impact zbulon disa “statistika” rreth lojtarëve të saj
Zhvilluesi i lojës Genshin Impact zbulon disa statistika interesante rreth lojtarëve të saj Gjatë muajve të fundit popullariteti i Genshin Impact është rritur goxha duke patur lojtarë nga e gjithë bota dhe duke patur fitime tepër të mëdha nga sistemi…
Genshin Impact po ekspozon numrat e telefonit të disa lojtarëve
Lojtarët e Genshin Impact në Reddit po raportojnë se mund të ketë një thyerje të madhe privatësie në website-in MiHoYo. Faqja ku lojtarët drejtohen pasi kanë harruar passwordin ofron një opsion për të dërguar një recovery code të lidhur me…
Çfarë duhet të dini rreth Unreconciled Stars Event në Genshin Impact
Eventi Unreconciled Stars po vjen në Genshin Impact për një kohë të shkurtër dhe kjo është gjithçka që ju duhet të dini Në disa ditë, MiHoYo do të sjellë Update 1.1 për Genshin Impact dhe lojtarët e kësaj loje do…
Fshati Springvale i Genshin Impact është krijuar tashmë në The Sims 4
Një lojtar ka krijuar fshatin Springvale të Genshin Impact në lojën The Sims 4 Loja më popullore e momentit, Genshin Impact, ka në botën e saj disa qytete dhe fshatra të cilat janë pëlqyer shumë nga fansat. Një lojtar i…
Çfarë do të sjellë Update 1.1 në Genshin Impact?
Çfarë ka në plan MiHoYo të sjellë gjatë Update 1.1 në Genshin Impact? Update i ri në Genshin Impact do të vijë më datën 11 nëntor dhe kompania zhvilluese e lojës, MiHoYo, zbuloi sot se çfarë do të sillte. Ky…