Tag: genshin impact wedding

Nusja luan Genshin Impact në dasmën e saj
Lojtarët e Genshin Impact qenkan goxha të dedikuar Po bëhen pothuajse dy vite që loja e Hoyoverse, Genshin Impact, është lancuar dhe mund të themi që ka patur goxha sukses dhe gjithashtu ka qenë goxha popullore. Dhe gjithashtu kemi parë…