fbpx
5 lojërat më të mira falas PC që mund të luani sot
Lojërat më të mira PC (përveç Fortnite), që mund të luani për momentin. 5. Fractured Space Fractured Space bashkon strategjinë e nivelit të lartë dhe bashkëpunimin e lojtarëve me veprime intensive PvE ose PvP. Gjatë komandimit të anijeve kapitale masive, lojtarët…