Ky mod i Fallout 4 do iu bëjë të ndieheni si në një Anime
Aplikohet vetëm te femrat gjithsesi Nëse mendonit se problemi me Fallout 4 qëndronte se personazhet e tij nuk i kishin sytë të mëdhaja mjaftueshëm dhe hundët të vogla mjaftueshëm, lutjet tuaja kanë marrë përgjigjje. Një mod i ri i lojës,…