Tag: epic

Epic pranon se Fortnite Impostors janë inspiruar nga Among Us
Fortnite Impostors ishte vërtet e frymëzuar nga loja Among Us, ka pranuar faqja zyrtare e lojës në Twitter. Tweet -i fillestar solli në vëmendje faktin që mode i Fortnite tani përmban një veçori të re Role Bias, e cila ju…
Epic thuhet se po planifikon një film Fortnite
Botuesi ka plane për një sektor të ri argëtues të kryesuar nga ish-drejtuesit e Lucasfilm. Ideja e një filmi Fortnite nuk ka dalë në sipërfaqe deri më tani. Por ajo pengesë e fundit që mban epërsinë e Epic nga arritja…
Si të përdorni sistemin Battle Stars në Fortnite
Epic Games ka sjellë pas përsëri sistemin e Battle Stars në Chapter 2 Season 8 të Fortnite duke iu dhënë mundësinë lojtarëve që të zgjedhin cilin item që ata duan nga Battle Pass. Kjo është gjithçka që duhet të dini…
Një skin i Chris Hemsworth mund të vijë në Fortnite
Nëse një skin e ardhur nga update më i fundit i Fortnite është e saktë, shooter-i popullor në internet mund të marrë në mënyrë të pashpjegueshme një crossover me Extraction. Një film i Chris Hemsworth Netflix nga viti i kaluar,i…
Fortnite mund të sjellë anime në lojë
Fortnite ka marrë përsipër gjithçka, nga klasikët e filmave në ikonat e kulturës pop, dhe madje edhe sportet, por tani Epic po e drejton Battle Royale drejt diçkaje të re: bota e anime, dhe Demon Slayer, Dragonball Z dhe Naruto…
Lojtarët e Fortnite duan që Gordon Ramsay të vijë në lojë
Fortnite është i njohur për bashkëpunime dhe ne kemi parë disa të mrekullueshme gjatë viteve. Por, lojtarët po bëjnë thirrje që Epic të shtojë gjithashtu shefin e kuzhinës më të njohur në botë, Gordon Ramsay. Ne kemi parë disa bashkëpunime…
Loki do të vijë në Fortnite
Epic më parë dha idenë e Lokit në Fortnite, por sot zhvilluesi gjithashtu edhe botuesi i lojrave e ka konfirmuar lajmin. Zoti dinak do të jetë pjesa kryesore e Crew Pack të muajit korrik. Abonentët do të jenë në gjendje…
Si të merrni më shumë XP dhe rrisni nivelin në Fortnite | GUIDE
Rritja e nivelit i Battle Pass-it tuaj në Fortnite ndonjëherë mund të duket sikur zgjat përgjithmonë, veçanërisht kur i afroheni Nivelit 100 dhe atyre stileve të avancuara, por ka disa mënyra të ndryshme për tu rritur më shpejt. Sezoni 7…
Nxitoni të merrni falas 3 muaj Discord Nitro dhe lojën Control
Epic Games sjell gjithmonë gjatë çdo jave lojëra të ndryshme falas por kësaj here Epic Games Store ka vendosur që të jap falas 3 muaj Discord Nitro dhe njëkohësisht edhe lojën Control. Discord është një ndër platformat më të mëdha…
Apple mesa duket ka fituar $100 milion në komisione nga Fortnite
Gjyqi Epic Games vs Apple vazhdon të zbulojë sekretet e industrisë. Pasi morëm vesh se sa versioni iOS i Fortnite bëri për Epic gjatë 30 muajve 700 milion dollarë, ne tani e dimë se sa gjeneroi Apple në komision, të…