Tag: Ender Lilies: Quietus of the Knights

Ender Lilies: Quietus of the Knights Review
Ender Lilies: Quietus of the Knights është loja më e fundit e zhanrit Metroidvania dhe Souls-like e cila vjen nga Binary Haze Interactive. Me një miksim të bukur të zhanrit metroidvania dhe souls, Ender Lilies sjell një aventurë të re…