Tag: csgo brazil

Klubi brazilian i futbollit kërkon të hyjë në CS:GO
Counter Strike Esports në Brazil është padyshim në rritje që nga fillimi i lojës. Rajoni ka lojtarë mjaft të shquar me lojtarë si Gabriel "FalleN" Toledo, Fernando "fer" Alvarenga dhe Lincoln "fnx" Lau që tronditën skenën me arritjet e tyre…