Apex Legends “ndoshta mund të bëhet më shumë sesa thjesht një lojë Battle Royale”
Respawn Entertainment ka lënë të kuptohet se ka plane të mëdha për battle royale-in Apex Legends, duke sugjeruar që ne "ndoshta do të shohim që shooter-i të bëhet më shumë sesa thjesht një lojë Battle Royale". "Tani për tani ne…
Zhvilluesit e Apex thonë se “crossplay është i rëndësishëm për një lojë si tonën”
Apex Legends i Respawn Entertainment ka sjellë diçka të freskët në zhanrin Battle Royale. Lëshuar me marketing apo zero njoftime, loja tani është në sezonin e saj të katërt dhe ka parë përmirësime të shumta gjatë rrugës. Por loja cross-platform…
Respawn zbulon personazhet më të luajtura në Apex Legends
Në një intervistë të kohëve të fundit me revistën Video Gamer Informer, menaxheri i përgjithshëm i Apex Legends, Dusty Welch dhe drejtori i lojërave, Chad Grenier preku se cilat Legends luhen më shumë dhe si personazhet zhvillohen me kalimin e…