Activision padit Netflix për “vjedhjen” e shefit të tyre financiar
Në Janar të vitit 2019, Activision-Blizzard përfundoi kontratën e zyrtarit të saj kryesor financiar, Spencer Neumann. Activision nuk tha pse Neumann u pushua nga puna, vetëm se ishte një "kauzë e palidhur me raportet financiare të kompanisë ose kontrollet dhe…