Tag: CEE Champions 2022

X Team shpallet fitues i CEE Champions 2022
CEE Champions është një tournament i përvitshëm në lojën e Counter-Strike: Global Offensive i cili përfshin rajonin e Evropës qendrore dhe Ballkanin. Dhe fituesi i këtij viti është një prej ekipeve pjesëmarrëse nga Kosova. Fituesi i këtij viti për CEE…