Tag: caves and cliffs

Kjo është gjithçka çfarë dimë mbi Minecraft 1.17
Para pak kohësh, Mojang prezantoi update 1.17 për Minecraft e cila do të sjellë ndryshime në lojë dhe gjithashtu një mal me gjëra të reja. Për t’ua bërë më të lehtë, ne kemi bërë një përmbledhje se çfarë dimë rreth…
Snapshot i parë i Caves and Cliffs është live në Minecraft
Më në fund snapshot i parë i Caves and Cliffs është live dhe do të sjellë disa nga vecoritë e update të ri Më në fund update më i fundit i cili do të vijë nga Miecraft është live për…
Minecraft 1.16.4 iu lejon të bllokoni bisedat nga lojtarët e tjerë
Versioni më i fundit i Minecraft iu jep më në fund mundësinë të bllokoni mesazhet që merrni nga dikush Mund të ndodhë që nëpër lojëra online të ndesheni me njerëz të ndryshëm dhe në shumë raste iu ka qëlluar që…
Gjithçka çfarë duhet të dini rreth update të fundit që do të vijë në Minecraft
Update i ri “Caves And Cliffs” do të sjellë ndryshime të mëdha dhe shumë gjëra të reja në Minecraft Gjatë Minecraft Live, një event i cili zhvillohet cdo vit dhe ku Mojang zbulon planet dhe update që ka në plan…