Tag: brawlhalla albania

Brawlhalla sjell një crossover tjetër me Street Fighter
Dhalsim, Sakura, Ken, M. Bison dhe Luke i Street Fighter janë gati për t'iu bashkuar përleshjes - ja një vështrim i detajuar se çfarë të presësh nga secili prej këtyre personazheve të rinj: Dhalsim – Crossover për Rayman – I…
Brawhlhalla sjell një karakter të ri të quajtur Munin
Ubisoft sot ka sjellë një karakter të ri në lojën e saj fighter Brawlhalla dhe karakteri i ri quhet Munin. Munin është karakteri më i ri në lojë i cili pavarësisht se nuk do të kryej shumë dëme, është me…