Tag: brawl stars world finals 2021

Këto janë planet e esports të Brawl Stars për 2021
Supercell zbuloi planet e saj për Kampionatin e Stars Brawl 2021 sot. Konkurrenca po zgjerohet ndjeshëm vitin e ardhshëm me më shumë sezone dhe rajone që çojnë në Brawl Stars World Finals 2021. Vitin e ardhshëm do të ketë tetë…