Tag: arcane season 2

Pavarësisht problemeve të Netflix, Season 2 i Arcane do të vazhdojë
Netflix së fundmi ka patur goxha probleme duke nisur që nga pagesat shtesë për shpërndarjen e password dhe deri tek numri i abonuesve në rënie. Kjo bëri që shumë prej serive dhe filmave të animuar të pezulloheshin. Por e njëjta…