Tag: apple tv+ redeem

Lojtarët e PS4 dhe PS5 mund të marrin Apple TV+ falas
Çdo muaj PlayStation jep lojëra falas nëpërmjet PS Plus por kësaj here ka vendosur të jap një surprizë falas për të gjithë përdoruesit e PlayStation 4 pa patur PS Plus. Surpriza falas që PlayStation ka sjellë për lojtarët e saj…