Tag: android 13

Android 14 tashmë ka një emër të ri
Edhe pse Google është akoma duke punuar me Android 13 i cili do të vijë gjatë fundit të këtij viti, një emër i ri për version tjetër të Android është zbuluar duke na surprizuar. Për të gjithë ju që nuk…
Android 13 Developer Preview është tashmë live
Android është sistemi operativ që përdorin një pjesë e mirë e pajisjeve mobile sot dhe Google sapo ka lançuar një version të ri Android. Android i ri që ka ardhur është Android 13 dhe i cili është akoma në fazën…