Tag: amazon prime gaming

Çfarë do të sjellë falas Prime Gaming gjatë Shtatorit?
Prime Gaming jep pothuajse çdo muaj goxha gjëra falas për abonuesit e tij duke filluar nga lojërat dhe deri tek gjëra in-game falas. Por çfarë do të kemi falas për muajin shtator në Amazon Prime Gaming? Muaji shtator është i…
Amazon Prime zbulon lojërat falas për muajin Gusht
Çdo muaj, Amazon Prime Gaming ofron një numër lojërash falas dhe items in-game çdo muaj për abonuesit e tij në Amazon Prime. Dhe meqë gushti ka ardhur më në fund, Prime Gaming ka zbuluar se çfarë do të sjellë gjatë…
Amazon Prime dhuron 6 lojëra falas për muajin gusht
Zbulohen lojërat e reja falas nga Amazon Prime Është shpallur grupi tjetër i lojërave PC falas për anëtarët e Amazon Prime. Lista Prime Gaming i gushtit 2022 përfshin gjashtë lojëra falas - StarCraft: Remastered, ScourgeBringer, Recompile, Beasts of Maravilla Island,…
Amazon do të japë falas 30 lojëra për Prime Day
Çdo vit Amazon organizon Prime Day ku abonentët e Amazon Prime do të marrin shpërblime dhe ulje të ndryshme. Dhe këtu nuk do të mungojnë as gamers të cilët do të marrin plot 30 lojëra të ndryshme falas. Këto lojëra…
Një prej lojërave më të mira Far Cry është falas në Prime Gaming
Amazon Prime Gaming ka zbuluar lojërat e reja falas që ka për këtë muaj ku ndër të cilat spikat një prej lojërave më të mira të serisë Far Cry. Bashkë me të vijnë pafund lojëra të tjera dhe shpërblime in-game.…
Këto janë lojërat falas në Prime Gaming për Maj 2022
Amazon Prime Gaming sjell pothuajse çdo muaj lojëra dhe shpërblime falas për abonuesit e Amazon Prime ose Amazon Video Prime. Dhe muaji maj 2022 nuk kishte si të ishte ndryshe. Lojërat falas që do të vijnë për abonuesit e Amazon…