Tag: amazon prime day

Amazon do të japë falas 30 lojëra për Prime Day
Çdo vit Amazon organizon Prime Day ku abonentët e Amazon Prime do të marrin shpërblime dhe ulje të ndryshme. Dhe këtu nuk do të mungojnë as gamers të cilët do të marrin plot 30 lojëra të ndryshme falas. Këto lojëra…