5 lojtarët më të mirë të Road To The Final që duhet të luani
Që FIFA 21 ka shtuar Road To The Final Cards kjo nuk është gjë e re pasi tashmë EA Sports ka shtuar dy skuadra të tilla, me një prej tyre që përfshin madje dhe lojtarë të Europa League; por nga…