Tag: adria esports

X Team dhe Blink në Adria Season 6 Finals
Dy prej ekipeve më të mëdha shqiptare të CS:GO, X Team dhe Team BLINK, morën pjesë në një prej eventeve më të mëdha të CS:GO në rajon duke siguruar një vendin e dytë dhe të tretë respektivisht. Por çfarë ndodhi…