Tag: 35th anniversary

Ubisoft feston ditëlindjen e 35-të me discounts dhe dhurata
Një nga botuesit më të mëdhenj të lojërave në planet, Ubisoft, u themelua në Francë 35 vjet më parë: më 28 mars 1986, për të qenë të saktë. Duket sikur dikush në Ubisoft-in e sotëm e ka kuptuar me vonesë…