Immortals Fenyx Rising Review
Immortals Fenyx Rising e quajtur në fillim Gods and Monsters është loja më e fundit open-world nga Ubisoft. Ndoshta për shumë prej jush mund të mos e keni dëgjuar më përpara dhe mund të pyesni veten se çfarë është kjo…