Postohen imazhet e koncepteve të para të konsolit Mad Box
Konsoli më i fuqishëm dhe i bukur nga të gjithë? Ian Bell, kreu i Slightly Mad Studios, së fundmi njoftoi lançimin e ardhshëm të Mad Box. Ky i fundit mendohet të jetë një konsol i dizenjuar për të ofruar rezolucion…