Video

Free2Play | Valorant zbulohet zyrtarisht & Rainbow Six Siege mund të bëhet falas

Këtë javë, Riot Games zbuloi zyrtarisht Valorant, lojën e tyre të ardhshme FPS, ndërkohë që Rainbow Six Siege mund të bëhet falas së shpejti. Unë jam Ergi dhe ju po ndiqni Free2Play.

Lojërat:

  • CS:GO – 0:14
  • Rainbow Six Siege – 0:47
  • Teamfight Tactics – 1:33
  • Call of Duty: Mobile – 2:16
  • Valorant – 2:53