Video

Free2Play | Lançohet Call of Duty: Warzone dhe Fortnite ndryshon Aim Assist

Këtë javë, Activision lançoi Call of Duty: Warzone, një lojë të re battle royale dhe Fortnite më në fund zgjidh problemin e aim assist. Unë jam Ergi dhe ju po ndiqni Free2Play.

Lojërat: