Video

Free2Play | Assassin’s Creed, Football Manager dhe më shumë falas për një kohë të limituar

Këtë javë, Assassin’s Creed, Football Manager dhe shumë lojëra të tjera do të vijnë falas për një kohë të limituar, ndërkohë që numri i lojtarëve të Steam arrin rekorde të reja. Unë jam Ergi, dhe ju po ndiqni Free2Play.

Lojërat:

  • Steam – 0:16
  • Dota 2 – 0:53
  • League of Legends – 1:31
  • Path of Exile – 2:22
  • Lojëra falas – 3:10