Video

Arsyeja e vërtetë pas dështimit të Anthem dhe pse nuk duhet ta blini – GameON Weekly

Në këtë edicion të GameON Weekly flasim për:

5. Joker i DC vjen me nje trailer
4. Blackout mode behet nje muaj falas në Call of Duty: Black Ops 4
3. Albion Online bëhet free-to-play
2. Borderlands 3 do te jete ekskluzive e Epic Store
1. Arsyeja e vërtetë pas dështimit të Anthem

GameON Weekly është një emision nga GameON Albania ku ju sjellim një përmbledhje të lajmeve më të rëndësishme të javës.