Categories
Lajm i Fundit Tech

iPhone 12 do të vonohet, konfirmon Qualcomm

Prezantimi i iPhone 12 nuk ka ende një datë zyrtare. Tradicionalisht, iPhone i ri prezantohen çdo shtator, por thashethemet sugjerojnë një vonesë për shkak të pandemisë. Një postim në Twitter nga Jon Prosser pretendon se ne do të shohim iPhone dhe iPad të ri në Tetor.

[thb_gap height=”40″]

[thb_gap height=”40″]

Qualcomm gjithashtu mbështet këndvështrimin e tij. Në një intervistë për Reuters, CFO e kompanisë, Akash Palkhiwala, zbuloi se kompania e tij pret të reduktojë të ardhurat tremujorin e ardhshëm për shkak të një vonese në lëshimin e një telefoni flagship. Kujtojmë që Apple dhe Qualcomm kanë përfunduar mosmarrëveshjet e tyre ligjore dhe ka shumë të ngjarë që modemët 5G të iPhone 12 do të furnizohen nga Qualcomm.

Ne po shohim efektet e vonimit të lëshimit të një telefoni flagship. Dhe ne shohim një vonesë që transferon disa pika nga tremujori i shtatorit në tremujorin e dhjetorit për ne.

Ju rikujtojmë që në mungesë të iPhone 12, ju ende keni mjaft opsione kur bëhet fjalë për telefonat Apple, me telefonin e fundit të tyre, një ‘budget iPhone’ i cili sjell eksperiencë maksimale të një iPhone-i në një çmim mëse të përballueshëm. Ju mund të shihni specifikat e mëtejshme të këtij telefoni në hands-on tonë në YouTube dhe mund ta merrni atë në çdo pikë shitjeje të Telekom ose porosisni atë online në këtë link.

[thb_gap height=”20″]