Tag: zuko

Imazhet e para të Avatar: The Last Airbender zbulojnë cilët do të jenë aktorët
Imazhet e Netflix të Avatar:The Last Airbender zbulojnë grupin e aktorëve të shfaqjes, duke përfshirë yjet që luajnë Aang, Katara, Sokka dhe Zuko. Shfaqja është një adaptim live-action i serialit të animuar me të njëjtin emër që u shfaq nga…