Lojtarët mbeten zombie kur fitojnë në Call of Duty: Warzone Zombie Royale
Ju prapë mund të fitoni edhe nëse keni vdekur ne Call of Duty: Warzone Zombie Royale Zombie mod në Call of Duty: Warzone lejon lojtarët të rilindin si zombie dhe të hakmerren me armiqtë e tyre që i dërguan në…
Call of Duty: Black Ops Cold War’s beta sjell ndrryshime drastike pas alfa’s
Zhvilluesi kryesor i gameplay systems thotë: "Pothuajse gjithçka ka marrë hapa përpara". Një dizajner kryesor në Call of Duty: Black Ops Cold War ka pohuar se beta e ardhshme do të jetë "mjaft e perditesuar" mbi alfa-n e fundit në…
Call of Duty: Black Ops – Cold War do të hap kapitullin e ri të Zombies
Mod-i i ri Zombies do të tregojë një përrallë të vërtetë të Cold War Zombies po bëjnë rikthimin e tyre të madh në Call of Duty: Black Ops - Cold War për të filluar "një kapitull krejtësisht të ri në…
DLC e GTA 5 supozohej të sillte një apokalips me zombie
Plani u anullua si pasojë e suksesit të GTA Online. Pas viteve pritje për një expansion single player në GTA 5 si The Ballad of Gay Tony dhe The Lost and the Damned për GTA 4, Rockstar i zhgënjeu të…
Apokalipsi i zombive ka ardhur në Call of Duty: Black Ops 4
Si duket pjesa e të vdekurve që levizin në Call of Duty: Black Ops 4 u mërzit duke qëndruar në Zombies mode dhe është shpërndarë tani në të gjithë pjesën tjetër të lojës, duke filluar një apokalips zombish. Operation Apocalypse…
State of Decay 2 po merr një zgjerim të quajtur Heartland
Në konferencën e Microsoft E3 u lajmërua se State of Decay 2 po merr një zgjerim DLC të quajtur Heartland. Nga trailer-i i lojës shofim që janë shtuar karaktere të rinj, sfida dhe përmbajtje tjetër në lojën e mbijetesës së…
Call of Duty:WW2 Zombies e “bazuar në ngjarje të vërteta”
Call of Duty:WW2 na siguron shprehjen më qesharake të javës, dhe është akoma e martë. Call of Duty:WW2 po kthehet përsëri në rrënjë e veta, por duke sjellë disa “prekje” modern, që përfshijnë dhe “Zombie mode”. Mund të prisni që…