PUBG Mobile Update 0.14.0 do vijë në 14 gusht me një mode të ri
Për herë të parë do të mund të luani në vendin e zombive Data e lançimit për PUBG Mobile Update 0.14.0 është zbuluar. Update-i do të jetë live në 14 gusht dhe do të sjellë bashkë me të mode-in e…