fbpx

Tag: zombie army 4 dead war

Këto janë lojërat falas të PlayStation Plus për muajin prill 2021
Abonuesit e Playstation Plus do të kenë akses falas në tre lojëra në muajin Prill: Days Gone, Oddworld: Soulstorm dhe Zombie Army 4: Dead War. Të treja do jenë të disponueshme për t'u shkarkuar nga data 6 Prill deri në…
Zombie Army 4: Dead War Review – E vdekur që është qejf
Më në fund erdhi koha që fansat e lojërave zombie shooter të marrin përsëri kontrollerin dhe ti kthehen zakonit të vjetër duke vrarë krijesat me të cilat gamerat janë mëse të familjarizuar. Zombie Army 4: Dead War vazhdon historinë e…