Tag: ziggs

Katër kampionë do të bëhen update vizualisht në patch-in 9.12 të LoL
Të katër kampionët do të marrin efekte të reja për aftësitë e tyre. Katër kampionëve të League of Legends do t'iu jepet pak dashuri, sipas një postimi sot nga Riot Games në forumet e lojës. Amumu, Lulu, Tryndamere dhe Ziggs…