Tag: zenless zone zero

Zenless Zone Zero sjell një trailer të ri
Siç pritej gjatë Summer Game Fest 2022 një trailer i ri për lojën tjetër të Hoyoverse, Zenless Zone Zero, ka ardhur duke na treguar më shumë detaje rreth combat, karaktereve dhe kundërshtarëve që do të hasim. Zenless Zone Zero është…
Zhvilluesi i Genshin Impact zbulon lojën e re Zenless Zone Zero
Gjatë ditës së sotshme zhvilluesi i lojërave si Genshin Impact dhe Honkai Impact 3rd, Hoyoverse, ka zbuluar lojën e tyre më të re të quajtur Zenless Zone Zero. Fillimisht loja ishte zbuluar nëpërmjet website të lojës në të cilën ishte…
Zhvilluesi i Genshin Impact do të zbulojë së shpejti një lojë të re
Zhvilluesi i Genshin Impact, Hoyoverse ose siç e njohin një pjesë e mirë si Mihoyo, është duke zhvilluar një lojë tjetër e cila pritet që të njoftohet së shpejti. Por çfarë është kjo lojë e re nga Hoyoverse dhe kur…