Tag: zenless zone zero trailer

Zenless Zone Zero sjell një trailer të ri
Siç pritej gjatë Summer Game Fest 2022 një trailer i ri për lojën tjetër të Hoyoverse, Zenless Zone Zero, ka ardhur duke na treguar më shumë detaje rreth combat, karaktereve dhe kundërshtarëve që do të hasim. Zenless Zone Zero është…